Másnak is ilyen?:D
Elsőnek is kezdem azzal hogy hipochonder vagyok így senkit nem fog meglepni a kérdésem.
Az állatok alatt, a "tokától" lentebb ti is éreztek "kemény" valamit?:D ugye ott nem lehet csomó? Pont középen.
Valami csontomat tapintottam ki?
Nő vagyok, így az nem ádámcsutka.
Nekem eleve húsosabb a nyakam emiatt nemtudom eldönteni de nem látok kidudorodást. Csak nézegetem magam és nemtudok leszokni erről:(
Amúgy múlthéten voltam fül-orr-gégészeten de nem tapintgatott meg mondjuk. Csak tükrözés volt
Nyugi..a gégéd az. Én vékony vagyok és nagyon jól kitapintható kemény valaminek érződik.
Én is hipochonder vagyok, pár éve kitapogattam, és Én is elgondolkoztam, hogy ez mindig itt volt?:D Azóta voltam fül-orr- gégésznél párszor más okok miatt, de mindent rendbe talált.
Szóval tényleg ne parázz rá...tudom nehéz..de a doki is mondta volna neked ha valami nem oké:)
Köszi szépen kicsit megnyugodtam:D
Ezzel már mentem volna kb orvoshoz aki már a 66-ik nem létező problémám hallgatja és félek bolondnak tart. 😅
Előző válaszoló vagyok. Ismerős.. a dokim mikor meglát már fogja a fejét.:D Én az a fajta hipochonder vagyok aki ha észlel egy új tünetet, rohan az orvoshoz. Én csak így tudok megnyugodni. Meg nálam hullámszerű. Van, hogy egy évig semmi, aztán 2 hónapon keresztül rohangálok vizsgálatról vizsgálatra különböző tünetekkel. Már nagyon elegem van.:/
Visszatérve rád, remélem megnyugtat a válaszom, hogy ez a porcos valami a nyakadnál teljesen normális. Ha szemmel láthatóan nagyon kidudorodna, akkor lehet esetleg pajzsmirigy problémára gondolni. De ezt a fül-orr-gégész 100%, hogy jelezte volna neked.:)
Dejó neked hogy megtudsz nyugodni..
Én mikor kijövök a dokitól és mondja rendben vagyok, akkor megnyugszom
Hazajövök és keresem magamon a bajokat konkrétan most pl ezt találtam be.
Ez nagyon durva.. nemtudom hogy lehet kiszàllni belőle
7-es = seggfej.
Előző válaszoló vagyok. Szerintem csak segítséggel lehet megszabadulni a hipochondriától. Nálad mikor kezdődött? Ért valami trauma? Én tudom az okát, korán elvesztettem édesanyámat rákba (10 évesen), és ez a hipochondriám gyökere.
Őszinte részvétem!
Nem tudok róla hogy ért volna valami trauma.. szerintem csak nem sikerül mindig lefoglalnom magam és unalmamban ezt művelem.. nagyon kikészítő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!