Létezik, hogy a magne B6-tól pár szem után is jobb lett a közérzetem? Olyan fura érzés, mintha könnyebb lennék fejben és ahelyett, hogy görcsölnék a dolgokon, viszonylag pozitívabb gondolatok járnak a fejemben.
Szerintem létezik.
Én nagyon régóta időszakosan vashiányos vagyok.
Mikor érzem a tüneteket, elkezdek vasat szedni kúraszerűen. Hiába mondják, hogy hónapok mire beépül, ez biztos igaz. De pár szem után egy hajszállal jobban vagyok. Tehát nem úgy van, hogy kell 2 hónap mire használ és 2 hónapig semmi majd hopp jobban vagyok.
Hanem minden nap egy ici picit jobb.
Szóval igaz amit az 1 ír, hogy pár szemtől nem oldódik meg a probléma.
De miért ne érezhetnéd pár szemtől, hogy jobban vagy? Nyilván ne hagyd abba pár szem után, de biztos, hogy jól érzed hogy használ.
Még tesómat sem fojtanám meg egy kanál vízben pedig már máskor, ha a közelembe jön forrongok belül. :D Na ettől még nem kedveltem meg.
Mindenesetre folytatom aztán tényleg hátha kevésbé fogok rágörcsölni dolgokra.
Tavasszal én is elkezdtem szedni és én is éreztem szinte azonnal hogy jobban vagyok.
Azóta se jöttem rá hogy az használt vagy valami más....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!