Milyen érzés meghalni?
Hát én nekem volt kamrafibrillációm PCI laborban. Igazából nem éreztem semmit, olyan volt mintha elaludtam volna.
Utána mondták, hogy 3x is ki kellett ütni.
Értem, hogy akit visszahoztak, akkor az technikailag nem halt meg, de az ő tapasztalataik állnak legközelebb ehhez, és őket tudjuk megkérdezni. Azon a szakaszon, amin ők átmentek, mind át fogunk, csak valakit visszahoznak, ha olyan a helyzet, valaki pedig továbbmegy. Így amit el tudnak mondani, az már több, mint amit mi tudunk, akik még eddig se jutottunk el.
1-es: milyen módokon próbált meghalni? És mindegyiknél azonosan a "nem emlékszik semmire" érzés volt, nem volt különbség attól függően, hogyan érte a halál (szele)?
2-es: Te mire emlékszel közvetlenül előtte, vagy hogy történt az eset? Elmondanád kérlek?
#3 Hát nagyon semmi olyasmi. Otthonomban mellkasi panaszaim voltak, háziorvos javaslatára kijött a mentő. Ők kamrai tachycardiát láttak, kaptam gyógyszereket. Utána megszűntek a panaszok, bár már akkor is volt egy olyan szakasz amikor nem emlékeztem semmire, de ott nem mondták, hogy újra kellett volna éleszteni.
Az majd a laborban volt, de semmi olyat nem éreztem, csak olyan volt mintha simán elaludtam volna. Hirtelen jött. Különösebb rosszullétem nem volt előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!