Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen érzés meghalni?

Milyen érzés meghalni?

Figyelt kérdés
Ha van itt olyan,a ki már meghalt, de visszahozták, tudna mesélni erről? Milyen a halál?

szept. 30. 07:50
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
34%
Akit visszahoztak, ő még nem halt meg, szóval azzal nem leszel előrébb. Haverom volt öngyilkos párszor fiatalon, visszahozták, de nem emlékszik semmire mi történt.
szept. 30. 08:20
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Hát én nekem volt kamrafibrillációm PCI laborban. Igazából nem éreztem semmit, olyan volt mintha elaludtam volna.

Utána mondták, hogy 3x is ki kellett ütni.

szept. 30. 08:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem, hogy akit visszahoztak, akkor az technikailag nem halt meg, de az ő tapasztalataik állnak legközelebb ehhez, és őket tudjuk megkérdezni. Azon a szakaszon, amin ők átmentek, mind át fogunk, csak valakit visszahoznak, ha olyan a helyzet, valaki pedig továbbmegy. Így amit el tudnak mondani, az már több, mint amit mi tudunk, akik még eddig se jutottunk el.

1-es: milyen módokon próbált meghalni? És mindegyiknél azonosan a "nem emlékszik semmire" érzés volt, nem volt különbség attól függően, hogyan érte a halál (szele)?

2-es: Te mire emlékszel közvetlenül előtte, vagy hogy történt az eset? Elmondanád kérlek?

szept. 30. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Erről van egy könyv, érdemes lenne elolvasnod, kérdező, ez az:

[link]

okt. 1. 11:44
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
70%
Én az egészből nem emlékszem semmire.
okt. 1. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 Hát nagyon semmi olyasmi. Otthonomban mellkasi panaszaim voltak, háziorvos javaslatára kijött a mentő. Ők kamrai tachycardiát láttak, kaptam gyógyszereket. Utána megszűntek a panaszok, bár már akkor is volt egy olyan szakasz amikor nem emlékeztem semmire, de ott nem mondták, hogy újra kellett volna éleszteni.

Az majd a laborban volt, de semmi olyat nem éreztem, csak olyan volt mintha simán elaludtam volna. Hirtelen jött. Különösebb rosszullétem nem volt előtte.

okt. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!