Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hány kávé sok és milyen...

Hány kávé sok és milyen negatív hatásai vannak?

Figyelt kérdés

Gondolom az mindenkinek megvan, hogy növeli a vérnyomást és a pulzust, legyen tévhit vagy sem. Nekem a nyugalmi pulzusom egész nap kb 50-60 sávban mozog, a kávé mennyiségétől függetlenül. Már ittam három elég erőset, és a vérnyomásom 114/68. Ha ilyen jók az értékeim, akkor büntetlenül ihatok negyedik és ötödik kávét is?

ps: nem vagyok kialvatlan, napi 8 órát alszom, egyszerűen csak szeretem az ízét.

szept. 14. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Ki kell tapasztalni.Napi 5 nekem belefér,a hatodik után már rosszul érzem magam,heves szívdobogás a legjellemzőbb,így figyelek,hogy az ötöt ne lépjem túl.Nem igazán az élénkítő hatása miatt iszom,inkább csak mert szeretem.
szept. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!