Szerintetek baj ez vagy majd visszaáll magától?
Sosem voltam egy erős testalkat és sokat küszködtem mindig is hogy tudjak hízni, most az elmúlt 1 évben elég jó volt az étvágyam, fel is szedtem 6-7kg-t.
Sajnos az elmúlt 1 hónapban sokat dolgoztam és nem tudtam úgy enni, sőt volt olyan napom 3-4 egymás után, hogy csak egy darab péksüteményt ettem meg fél liter vizet ittam meg kb.
Namost azóta mióta ez van, nagyon gázosodok, egyszer volt hasmenésem is de azóta viszont alig tudok elmenni wc-re mert csak keveset tudok produkálni.
Szerintetek ez a változás lehet összefüggésben az életmódom változásával, hogy alig eszek meg iszok?
Lenne esetleg tapasztalatod hogy mit érdemes bevetni, hogy visszaálljon?
Eszek probiotikumot de nem nagyon látom a hatását bár nem is biztos hogy a legjobb probiotikum a világon.
Probium7 a neve.
Hát napi 1 db péksüteménytől nincs is mit produkálni. Fél litervíz meg a semmi kategória főleg amilyen melegek voltak.
Nem is értem milyen produkciót vársz. Majd ha eszel normális mennyiséget és minőséget. Én elhiszem hogy sokat dolgozol de közben meg tönkreteszed magad. Hol vannak a gyümölcsök, zöldségek, tejtermékek, húsok stb….
A normális produkcióhoz ugye először is normális mennyiséget kell enni. Ahhoz hogy ne legyen szorulásod normálisan kell inni, rostokat enni stb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!