Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak? Már megzavarodok.

Mit csináljak? Már megzavarodok.

Figyelt kérdés

Mindjárt hajnali 4 óra és már 1 órája szélgörccsel kínlódok. Bal oldalon középtájt mintha késsel vágnák a beleim belülről. Az elején sikerült párat kinyomni amivel elértem, hogy legalább ülve ne fájjon, de most nem akar már kijönni, hiába érzem az ingert hogy még bőven lenne minek távozni. Ha felállok, kinyújtózom vagy megfeszítem a hasam fáj mint állat.

Vettem már be espumisant de legutóbb se segített, most se nagyon akar. Úgy buborékoznak meg pattognak a beleim mint a franc egyfolytában.

Mondjatok valami ötletet kérlek.

szept. 10. 03:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg kis tornákat csinálni , emeld a lábad fel le a terded húzd a fejed felé… valamint igyál sok folyadékot ..és gondold át mit ettél, ami okozhatta ezt nálad ..
szept. 10. 04:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezeket csinálom már lassan 2 órája és semmi. :(

Nem tudom mi okozza mert gyerekkorom óta ilyen vagyok. Amikor kivizsgáltak mert sokat fájt a hasam semmi eltérés nem volt, mindent rendben találtak.

Már gyerekkoromban is azt mondta az orvos anyukámnak az ultrahangon meg mindenféle vizsgálaton hogy ilyen szeles gyereket sose látott még, de nem tud mit csinálni mert konkrét probléma nem okozza. Nem is eszek nehezen emészthető ételeket, figyelek rà.

Folyadékot iszok sajnos nagyon keveset.

szept. 10. 04:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobban vagy már? A malva kapszula vagy tea sem segít? Engem azok mindig meghajtanak
szept. 10. 07:32
 4/5 A kérdező kommentje:

3. Köszönöm kérdésed, még ez éjjel leguggoltam a földre, elkezdtem masszirozni és akkor mintha “kipattant” volna de nem tudtam szelelni szóval nem ott jött ki. Vagy nem tudom, hogy ettől független gáz volt-e mert most is ugyan úgy pattog meg morcognak a beleim, de szelelni még az espumisantól se tudok. :(

Amúgy székrekedésem nincsen.

szept. 10. 08:44
 5/5 anonim válasza:

Próbálj meg a köménymag levest.

A kömény jó emésztést segítő.

Jobbulást!

szept. 10. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!