Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bilirubin szint magas/magasabb?

Bilirubin szint magas/magasabb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves nő vagyok,ma voltam laborban, egy teljes vérképet nézettem általános rossz közérzet miatt.

Minden érték tökéletes, kivéve a bilirubin, amivel eddig sosem volt probléma.

A tartomány amin belül jó:

5-21,0 umol/L

Az enyém:

31,5 umol/L

A házi orvosom szerint mivel a máj, vese, hasnyálmirigy értékek mind kiválóak, így nincs semmi teendő.

Ezenkívül az albumin lett magasabb, 48-ig jó és nekem 49

Ami esetleg számíthat:

A vérvétel előtt utoljára 12 órával ettem, és akkor még nem volt bennem túl sok folyadék (víz) sem.

Nem dohányzom, nem iszom alkoholt.

Ezenkívül éppen megvan a menzeszem is.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Semmi ok aggodalomra? Vagy csak könnyebb rámondani hogy nincs gond mint utánajárni?

2 éve voltam hasi UH-n,semmi eltérés nem volt akkoriban

szept. 4. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol a házi orvosodban, javaslom egy másik szakember felkeresését az internet népének ilyen szintű bevonása helyett. Értem, hogy jól esne néhány nyugtató szó, de nagy általánosságban nem járnak erre olyan szintű kompetenciával bíró emberek, akiktől ezt nyugodt szívvel el lehetne fogadni.
szept. 4. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, olyan emberekre számítottam akik esetleg hasonló cipőben jártak, és az orvosuk több információval szolgált számukra.
szept. 4. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Orvosként annyit tudok ezek alapján mondani, hogy az albumin egy egységgel való eltérése egy fiatal, egészséges nőnél nem probléma, a bilirubin szintnél viszont vissza kell kérdeznem, hogy melyik magasabb, a direkt vagy az indirekt bilirubin?
szept. 4. 21:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak annyi van simán hogy bilirubin,nincs külön érték
szept. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!