Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Több hónapja be van dugulva...

Több hónapja be van dugulva az orrom. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már a fülem is beduzzadt. Más tünet nincs. Száraz az orrnyálkahártyám és a garatom. Az orvos allergiára gondolt, de a vérvizsgálat nem mutatott allergiát. Szerintetek mitől lehet? Volt másnak is ilyen?

szept. 4. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 4-5 éve volt, hogy több hónapon át folytonos orrfolyása és könnyes szem gyötört egésznap, allergia nélkül.

A végén a fül-orr-gégészeten tisztították ki az orrom, mint kiderült valami kis mag irritált végig.

Nem mondod, hogy ugyanez a helyzet, de ha minden kötél szakad, akkor akár ez is “opció” lehet.

szept. 4. 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Orrpolip szóba jön. fül-orr-gégészet szakrendelés meglátogatása javasolt.
szept. 4. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Jobban vagy? Mitől volt bedugulva az orrod?
szept. 21. 21:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos sok embernek van most ez. Valami volt a levegőben a nyáron. Annyit voltunk légkondis levegőben, hogy az mégjobban kiszárította. Én is voltam orvosnál, nem volt allergia, se gyulladás. Steroidos orrsprayt írt, de azt nem tudom használni mert nagyon sok rossz mellékhatása van.

Ami elég jó az A rinopanteina orrspray az az egy orrspray nem marja ki a nyálkahártyát.

szept. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!