Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy ne tűnjek drogosnak,ha...

Hogy ne tűnjek drogosnak,ha nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Soha nem éltem ilyenekkel.De nemrég valaki rákérdezett,azt hittem rosszul hallok.

Nem tudom ők milyenek,de pl rám beesett szemekkel és remegő kézzel,meg véreres szemekkel rám akarták fogni.

szept. 2. 10:59
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
aludj eleget,legyen jó a mentális állapotod ,ne legyél vitaminhiányos ,edzz, egyel rendesen és voalá nem lesznek ilyen problémák.
szept. 2. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Rólam azt hitték füvezek és ki is akartak tenni miatta, pedig sose éltem ezekkel, se cigivel vagy piával, csak alapból be vagyok lassulva és fáradt vagyok.
szept. 2. 11:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyrészt kettőnk közül a buta te vagy.Másrészt meg normális emberként nézek ki,arról nem tehetek hogy nem nagyon tudok aludni,pont arról se hogy nagyon durván szorongok!

Persze,legyen jó a mentális állapotom.Milliomos is lehetnék,de nem vagyok.

szept. 2. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha szerinted normális az a kinézet, hogy valakinek beesett és véreres a szeme, valamint remeg a keze, akkor nagyon el vagy tévedve.

De nyugodtan éljél a magad buborékjában, maximum nem fogod érteni magad körül a világot.

szept. 2. 11:40
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem kiskorom óta karikas a szemem meg lilás mind a kettő mert vékony a bőr a szemem alatt,

a rosszindulatú ember előitelete az róla álltalába hogy vagy behúztak vagy drogozok most erre mit mondjak

ha valakinek van egy kis esze meg nem embernek kinéző állat akkor azt nem zavarja meg nem tesz megjegyzést meg nincsenek előitéletei

annyit tudok mondani tanácsként hogy aki ilyet kérdez azt zard ki az életetből meg ha rokonod is mert az ilyen minden csak jó ember nem

szept. 3. 00:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!