A véres széklet milyen?
Nem arra gondolok amikor fekete hanem ha vér van benne élénk vér.
Mostanában többször észrevettem hogy egy kis piros vagy rózsaszín rész van benne. De jól kivehető tehát ahhoz tudom hasonlítani mint amikor eszünk kukoricát és ugye látjuk benne teljesen kivehető. Ez is ennyire kivehető de annál nagyobb rész azért. Először arra gondoltam paradicsom héj. De ma is láttam és nem ettem pár napja paradicsomot. Lehetséges lenne hogy vér?
Ha tudni szeretnéd, hogy néz ki a véres széklet: egyél céklát, és utána nézd meg. Előfordul, hogy összetévesztik a vérzéssel, aki még sosem látott ilyet. Mellesleg: a vér akkor festi feketére a székletet, ha az emésztett, és a gyomorból jön, mert pl. vérzik egy fekély. Az élénk vér az alsó béltraktusból, illetve a végbélből, aranyér miatt jöhet.
Ha olyan, mint a kukorica - látszatra -, mint ami beágyazódott a székletbe, akkor az lehet pl. őszibarack héja, tehát valami nem emészett étel. A vér a széklet felületén fut inkább, mint a folyadékok, vagy pl. a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!