Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Száraz köhöges oka?

Száraz köhöges oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van köztünk olyan, akinek Terea-tól makacs, szaraz köhögése lett?

Azt szívtam márciustól nagyjàból, előtte neo-t szívtam.

Àprilistól pedig egyfolytaba köhögök.

Pár napja nem szívom, talan jobb kicsit.

Valakinek hasonló tapasztalata?

Kösz, ha tudtok segíteni!

aug. 28. 21:18
 1/5 Anonymuska válasza:
Könnyen meglehet hogy a szervezeted nem bírja olyan jól a dohányzást, mivel mindenkinek más a toleranciája. Én leszoknék a helyedbe de nyilván nekem ehhez nincs jogom és nem is fogok mások felett ítélkezni, csak szerintem az egészség szerintem fontosabb mint a cigi de ha neked nem azzal sincs baj.
aug. 28. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm!

Nem dohanyzom már! Leszoktam, azóta kicsit jobb, de még köhögök.

Az érdekelne mas is tapasztalt-e ilyet?

Mert, ha viszont nem attól van, akkor valami allergia lehet es szeretném kivizsgáltatni.

Tüdőröntgenen voltam 2 hónapja. Tiszta volt a tüdőm.

aug. 28. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugató jellegű a köhögésem es kapar néha a torkom meg mintha a légcsövem is kaparna, picit fullasztó erzes is van. Jobban nem tudom leírni.
aug. 28. 21:47
 4/5 Anonymuska válasza:
#3 vagy menj el orvoshoz, ő érti a dolgàt és meg tud vizsgálni :)
aug. 28. 21:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál. Többször is. Azt mondta nem hall semmit a tüdőbe, röntgen tiszta. Gyomortükrözés negatív.

Annyi, hogy volt egy krónikus mandulagyulladásom. Kiműtötték a mandulàm, de már meggyógyúlt. Míg megvolt a mandulám már akkor is köhögtem.

Köszi, hogy írtatok! De tudom a dolgom, végig jártam mindent.

Csak kíváncsiságból írtam ki, mert már nem tudok mire gondolni.

Hátha más is tapasztalt ilyet és tudna a tanácsával segíteni.

Használtam mézet, nem segített. Torok fertőtldnítőket, szájfertőtlenítőt. Semmi sem használt.

aug. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!