Egesz nap eros szivdobogas, legszomj? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul erzem magam egesz nap, mint aki meg akar fulladni, izzadok, torkomban gombocerzes, kisse szedulok is. Nő vagyok egyebkent. Vernyomasom pulzusom normális. Ez mitol lehet? Annyira rossz... Fekudni sem jo, allandoan csak jarkalok, hogy eltereljem a figyelmem, de bem tudom. Nem tudom, hogy ez fizikalis vagy mentalis problema, esetleg stressztol van. Nem szokott ilyen lenni. Sok a feszültség bennem. Sok kavet se ittam ma. Illetve eszek iszok rendesen. Valakinek ötlet?aug. 26. 20:13
1/8 anonim válasza:
Pánikroham is lehet. Ismerem. Brutál rossz érzés.
2/8 anonim válasza:
De a pánikroham nem tart egész nap. Máskor sose volt ilyen? Nézzél valami relaxációs videót a youtube-on. Nyugtatót nem vettél be? Nincs valami feszültségkeltő eseményed mostanában?
3/8 anonim válasza:
1 es vagyok. Sajnos, gyakorlott pánikbeteg. Esetemben, szinte egész napos volt a pánik. Beleértve, hogy féltem a következő rohamtól, így magam idéztemelő. Ez q kezdeti szakaszban volt. Azóta megtanultam kezelni. Egy ideig gyógyszert is kellett szednem.
4/8 A kérdező kommentje:
Majdnem egesz na tart most. De aajnos allandoan szorongok, feszült vagyok. Nincs 1 nyugodt pillanatom sem. Nemsokara megyek pszihiaterhez, hatha tud negoldast. Nem tudom hova tenni magam egyszeruen. Allandoan ideges vagyok. 2 kisgyermekem van. Igy bem tudom megszuntetni az okot. Nagyon nehez velük..
Mintha valaki ülne a mellkasomon egesz nap. Ez lenne a panikroham?
aug. 26. 20:31
5/8 A kérdező kommentje:
Illetve a szivemnek nem lehet igy baja? Nen ismerem nagyon ez milyen betegseg? Mi a gyógymód rá? Gyógyszer?
aug. 26. 20:33
6/8 anonim válasza:
1 es, 3 as vagyok. Igen, ilyen a pánikroham. Minél hamarabb keress fel egy pszichiátert. Segíteni fog.
7/8 anonim válasza:
És mi van a gyerekek apjával? Mikor kezdődtek a pánikrohamok? Mennyi idősek a gyerekek? Milyen segítség érhető el?
8/8 anonim válasza:
Pánikroham.
4#
Persze, h tud rá megoldást a pszichiáter. - Xanax/Frontin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!