Lehet a lábfej teteje zsíros?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem, hogy felpuffadt a lábfejem teteje, úgy kb a lábujjak tövétől a lábfej feléig. A bokámnál látszanak az erek rendesek, ha megfogom akkor érezni a csontokat, szóval ott nincs zsír. Viszont az ujjaimtól a feléig pufi. Lehet ott zsír? Vagy valami vizesedés, lappangás lehet ott?
Nem a talpamon lévő párnákra gondolok, ami mindenkinek van, hanem a tetején.
aug. 26. 00:49
2/3 anonim válasza:
Nem zsír. Te is mondod, hogy felpuffad, akkor mégis mit vársz??? 🤦 Vizesedik a patád.
3/3 A kérdező kommentje:
2-es, mert híztam is közben, szerinted miért kérdezem? Nem vagyok hülye, ha nincs változás a súlyomban, akkor nem hiszem, hogy zsír is lehet a lábamon. De láttam nagyon dagadt emberek lábát és sokszor van olyan, akinek ott is dagadt szóval nem tudom, hogy most melyik.
aug. 26. 08:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!