Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hány foknál kapcsoljátok be a...

Hány foknál kapcsoljátok be a klímát és a fűtést?

Figyelt kérdés
Én a klímát hűtésre 27-28 fok felett, a fűtést 21 fok alatt. Ezt a beltéri hőmérsékletre értem.Gondolom ezzel az átlagnál fázósabb és melegtűrőbb vagyok.
aug. 19. 06:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Eddig még soha, pedig van. Szellőztetni sem nagyon szellőztetek, max. ilyenkor a legnagyobb melegben 10-30 perceket naponta.

30-31 fokban ülök non-stop, bírható.

aug. 19. 06:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egész nyáron megy, de automatikusan kikapcsol, amikor nincs mit tennie.
aug. 19. 07:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hörcsögünk van. Ő 25 fok felett hőgutát kaphat amibe bele is halhat (mivel nem tud izzadni). Úgyhogy 25 foknál kapcsoljuk be a klímát. Szerencsére eddig nem kellett gyakran használni mert hegy lábánál lakunk. A fűtést 21 foknál kapcsoljuk be.
aug. 19. 07:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 24 fokra van beállítva a klíma. Ha melegebb van bekapcsol, ha hidegebb, akkor csak tartja a hőmérsékletet. Szellőztetni reggel és késő este szoktam, akkor nem kell kikapcsolni.
aug. 19. 08:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

28 fok felett már pörög a venti mert klímám nincs! :)

31 fok felett kb. annyit ér mint halottnak a csók! :)

aug. 19. 11:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mini venti, a nagy a szekrényben van szétszedve, foglalja a helyet! :)
aug. 19. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Külföldön élek, nincsen klímánk, mert tilos felszerelni (az egész országos rendelet van róla, nem "házanként"), szóval szpunk ebben a 3-4 hétben, míg meleg van.

Pedig már itt is egyre többen javasolják, hogy kellene, kellene, mert jó, idén csak háromhéten át volt hőség, de naponta 5 mentő legalább elment csak a környékre.

De tökmindegy, az országvezetés szerint felesleges és környezetkáros, így nem változtatnak a törvényen.

aug. 19. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"De tökmindegy, az országvezetés szerint felesleges és környezetkáros, így nem változtatnak a törvényen."

Ez milyen ország? Sokan beszopják a klímacsinálók által diktált bullshitet, ezek gyújtogatják az erdőket (műholdak, lézerek, drónok), a "klímára káros" szöveggel ritkítják a jónépet mert pusztul a melegben aki nem bírja.

Ugyan mire káros egy hűtőberendezés?! Fogyasztja az áramot! Azonkívül?!

Áramot alternatív módon is elő lehet állítani, ezt miért nem puffogtatják?

aug. 19. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Soha életemben nem használtam klímát, de ha a klímaválság hívők tiltanák, akkor elkezdeném használni csak azért, hogy ne legyen igazuk.
aug. 19. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

7.

Ilyen ország nincs.

aug. 19. 19:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!