Közvetlen a combom fölött mi fájhat? 34/N
Figyelt kérdés
Nem hasonlít arra, mint mikor megjön a menstruációm. Meg tényleg sokkal lentebb van. A bél tud egyáltalán fájni? Vagy valami izomfájdalom lehet ott? Pár órája kezdődött és időnként erősen belenyilall. Csak a jobb oldalon érzem.aug. 11. 20:19
1/8 anonim válasza:
Nem igazán tudom, melyik területre gondolsz...
Comb felett a combcsont, csípőcsont van. Oldalt a derék; talán vese a kérdés?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát elől ahasam alja jobb oldalon, de tényleg szinte közvetlenül a combom fölött.
aug. 11. 20:26
3/8 anonim válasza:
Az nekem vesének tűnik.
Mennyit iszol naponta?
4/8 A kérdező kommentje:
Az nem sokkal fentebb van? :O Általában sokat iszom és sokat pisilek, de ma kint voltam a városban, ezért csak keveset, illetve koszos közvécéket használtam :(
aug. 11. 20:35
5/8 anonim válasza:
A vese fájdalom hátul van a háton.
Sérv?
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok nagy "biológus", de véletlen amit leírsz, nem a vakbél? Nem lehet, hogy az van begyulladva vagy efféle?
Az pont jobb oldalon van, a comb és a csípőcsont felett...
7/8 Ypszilon1980 válasza:
Azon a részen leginkább a csípőízület van, illetve beljebb van egy ízület (un. sacroiliacalis), az szokott begyulladni és fájhat is, gerinc gond is lehet, de amúgy sokminden más is.
8/8 A kérdező kommentje:
Azóta már a másik oldalon is fáj.
Remélem, holnapra elmúlik.
Sokat gyalogoltam ma és keveset ittam, az tény.
Köszi a válaszokat!
aug. 11. 21:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!