Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok elaludni?...

Miért nem tudok elaludni? Többi lent!

Figyelt kérdés
Van hogy nappal képes lennék állva elaludni, de este csak egyfolytában forgolódok, akár órákat is. Múlt éjszaka szintén ez volt, viszont felkeltem vagy 4x, szerencsére hamar visszaaludtam. Az elmúlt 3 éjszaka pontosan 3 órákat aludtam, azaz 3 éjszaka alatt 9 órát sikerült aludjak. Eléggé megvisel már belsőleg és külsőleg is.. Most is hulla fáradt vagyok, de kb éjfél óta csak forgolódtam. 5:30-kor kelek megint, és most se sikerült aludjak, nappal meg minden bajom van, 3 energiaitalnál és 2 kávénál többet így se iszok, de muszáj mert képes lennék a munkahelyemen elaludni, ez meg valamennyire segít átvészelni a nappalt. Drasztikus változás nem történt az életemben, így nem értem hirtelen mi baj lett. Szokásaim se változtak lefekvés előtt, egyébként ez a negyedik napja hogy tart.. 25/L

2024. aug. 11. 02:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Feküdj hanyatt, és számolj el 300-ig hangosan

Ha még nem próbáltad ezt a módszert

2024. aug. 11. 03:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Hallgass a youtube-on ASMR videókat. Nagyon jók.
2024. aug. 11. 05:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Írass fel altatót, pl. Dormicumot. Nagyon jó, akár fél szemmel is hatásos. Én azt veszek be, amikor fontos a jó pihenés, pl. egy megterhelő nap előtt.
2024. aug. 14. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!