Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Köldöksérv műtét után mennyive...

Köldöksérv műtét után mennyivel mentetek ki utcára kis sétára?

Figyelt kérdés

Hétfőn volt a műtétem reggel mentem kora du-n jöttem. A közérzetem jó itthon sétálgatok apró házi munkát végzek pl mosogatás és igyekszem nem terhelni magam viszont holnap megpróbálnék picit többet sétálni pl itt az utcánkban. Hiányzik, hogy picit kimozduljak bár szaladni nem tudok csak komótosan sétálni illetve ülni ülök, mert már fáj a hátam, mindenem a fekvéstől. Az orvos csak annyit mondott nem kell egésznap feküdni, de nem emelhetek 5 kgnál többet és ne használjam nagyon a hasizmom (Ez a legnehezebb)

Van segítségem szerencsére, így a kisfiúnk rendezését a férjem el látja csak már kimennék picit a szabad levegőre a magam tempójában.

Hálót ültetettek be… ezzel kapcsolatban az lenne a kérdése, hogy másnak is volt néha olyan érzése mintha szúrná a háló? (Vagy a varrat nem tudom pontosan micsoda, mert le van ragasztva és nem szedhetem le 10 napig)

2024. aug. 8. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem éreztem semmi szúrást. Nekem 2 éjszakát kellett bent lennem, már a kocsiig eljutni is nagy séta volt, aztán pár nap múlva kezdődött az ovi ahová én hordtam a nagyot és vittem magammal a babát a babakocsiban
2024. aug. 8. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!