Szerintetek ez komoly lehet?
Figyelt kérdés
Egy harom honapja diffuz majelvaltozast alapitottak meg a doki nem mondott egyebet de az volt a papirra irva hogy “a hepar diffuzan mersekelt inhomogen, tomott, echogenitasa fokozott, állományában kóros képletet, körülírt echieltérést biztonsággal vizuálni nem lehetett” nem mondott az orvos semmit erre de a hazi orvosom annyit mondott ha fogynel valodzinuleg javulna. Sajnos elegge hipochonder vagyok ettol kell felnem? Most megyek penteken belgyogyaszatra es elegge felek mert tulsagosan raparazok mindig a dolgokra… Szerintetek ez mennyire para? Szeretnek lefogyni mert biztos az javitana az allapoton de azert tartok tole hogy valami komolyabb pedig a velemenynel tenyleg tobbet nem irt az orvos mint diffuz majelvaltozasjúl. 30. 20:48
1/3 anonim válasza:
Úgy hívják, nem alkoholos zsírmáj. És ha ez megnyugtat, minden kövér embernek van. Nekem 20 éve látták először ultrahangon, azóta is változatlan. Nem kezelik.
2/3 A kérdező kommentje:
És ez nem karos? Vagyis utanaolvastam hogy ez miatt kialakulhat majzsugor is es elegge megijedtem tenyleg le akarok fogyni 26 eves vagyok kell ettol tartanom?
júl. 30. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!