Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak, hogy elmúljon...

Mit csináljak, hogy elmúljon az émelygésem? A kocsiban jött rám

Figyelt kérdés
Szóval írnom kellett a kocsiban füzetbe, és ettől rosszul lettem, de ez másfél órája nem múlik el, amióta hazajöttem. B6-unk nincs itthon, Deadelon van, de attól meg elalszok mindig, arra meg most nincs időm :S Mit csináljak, hogy elmúljon?
2010. nov. 1. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél nagy levegőket, lehetőleg szabadban vagy nyitott ablaknál, szopogass valami cukrot, esetleg igyál egy nagy pohár vizet és próbáld elterelni a figyelmed, feküdj le egy kicsit. Nekem ezek szoktak segíteni.

Ha ezek sem segítenek akkor marad a Deadalon, de az megértem, hogy nem akarod:S

2010. nov. 1. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Émelygésed nem a személygépkocsi vezetése okozza, hanem a gyomor nyálkahártya gyulladása, az, hogy nálad ez határozottá válik vezetés közben, annak az oka a nagyobb stressz, mely görcsbe rántja a gyomrot. görcsoldó és gyomorsav közömbösítő a megoldás.
2010. nov. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!