Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen orvoshoz kellene...

Milyen orvoshoz kellene fordulnom ezekkel a bajokkal?

Figyelt kérdés

28/N vagyok. 166 cm, 65 kg.

Az utóbbi 1 évben jelentek meg a következő tüneteim:

bevérzések a lábamon, különböző helyeken, úgy, hogy nem ütöttem be. Van amelyik olyan, mint egy zúzódás, és van, amelyik fáj. Aztán elmúlik.

A bőröm kb. tönkrement. Régen nagyon könnyen barnultam, az utóbbi 1 évben hófehér vagyok, és a minősége is romlott (én látom, nem "öregedett", hanem olyan egészségtelenebbnek néz ki).

-rengeteget pisilek. Van, hogy elindulok, és rá 5 percre már azt érzem, majdnem bepisilek. Éjszaka 4x megyek ki pisilni.

Nagyon keveset eszem, és híztam/hízok. Szó szerint ezeket eszem:

-reggelire egy kis tányér zabkása és cornflakes 4 kanál joghurttal

-ebédre mindig más, van, hogy tészta, van, hogy hús, stb, de egy normál adagot, nem repetázom

-vacsorára ugyanaz, mint reggelire. ÉS ENNYI.

-illetve 4-5 ilyen nescafé 3 az 1-ben.

-szedtem vitaminokat, most magnéziumot szedek

-vérvételen voltam, minden a lehető legnagyobb rendben, és a vérnyomásom is rendben.

Viszont szerintem ezt nem kellene annyiban hagynom. A háziorvos szerint minden rendben.

Mozogni nem mozgok semmit, viszont heti többször járok túrázni, minden nap sétálok egy 30-60 percet. A vízbevitelre is figyelek.

Elsőkörben hova kellene fordulnom, milyen orvoshoz, vagy milyen kivizsgálásra?

2024. júl. 10. 18:36
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nincs semmi bajod.
2024. júl. 10. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Konkrétan semmi probléma sincs.

A hízás valószínüleg genetika; a 24 óra leforgása alatt átlagosan 6-7 vizelés tekinthető normális mennyiségnek ( [link] ha ezzel szeretnél elmehetnél urológiára, vagy a nőgyógyászhoz, de felesleges.

Ahogy az h. orvosod mondta makk egészséges vagy.

2024. júl. 10. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem többet kellene enned friss zöldséget, gyümölcsöt és kevesebb zabot. Milyen vitaminokat, étrend kiegészítőket szedsz? A hízás nem probléma, nem vagy elhízva. Az éjszakai pisilés miatt én elmennék urológiára. Mi változott az életedben ezt megelőzően? Párkapcsolat?
2024. júl. 10. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!