Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Allergia, hőség, alvás . Mit...

Allergia, hőség, alvás . Mit tegyek ha nálam nem fér össze ez a 3 dolog?

Figyelt kérdés
Bérlek egyetem idejére egy kis lakást és nincs klíma, ha nem nyitom ki az ablakokat akkor a hőmérő szerint 28 fok van bent, de ez még csak a kezdet. Allergiás vagyok valamire, nyáron virágzáskor, 0-24 erős szemirritációm van. Jelenleg most a hőség és az allergia harcol ellenem. 3 nap alatt 7 órát aludtam, stresszelek különben is , és most meg már azon is stresszelek hogy stresszelek. Valami tipp hogy túléljem ezt a hártralévő két (38 fokos) hetet?. (Zuhanyzom 3 óránként hideg vízben de este ezt nem tudom alkalmazni.
2024. júl. 9. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Szerezz be mindenkepp egy ventilatort, ha klíma nincs. Hideg törölköző/fagyi/limondádé, készíts jégkockát, ha van fagyasztód, nagyon sok mindenbe bele lehet tenni.
2024. júl. 9. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ablak becsuk, veszel egy légtisztító gépet és egy ventillatort.
2024. júl. 10. 05:30
 3/3 anonim válasza:
31%

Jöhet a lepontozás, de 3 óránkénti zuhanyzás mekkora luxus te jó ég...

8 milliárd emberből a háromnegyede nem teheti meg ezt mindennap, inkább legyél kicsit hálás a sorsodért és a szerencsédért, amiért nem egy noname afrikai/ázsiai/dél-amerikai etc. országba születtél. Fogalmad sincs arról mi az igazi stressz. Szerencsére nekem sincs, de éppen ezért hálás vagyok, és nem rágódok azon, hogy jajjjjj bakker meleg van milyen rossz nekem. Az allergia meg szimplán kezelhető, menj el orvoshoz.

2024. júl. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!