Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi csípkedhet össze éjszaka?

Mi csípkedhet össze éjszaka?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Este mikor lefekszek aludni valami csípked. Szerintem nem szúnyog mert egyszer se hallom zümmögni.

Fekszek és annyit érzek valami elkezd csípni hol a kezemen hol a lábamon hol a hátamon… Aztán felvettem egy pólót akkor a hátamon már nem csípott. Csak a lábam és a kezem.

próbáltam odavilágítani de semmit nem látok semmilyen bogarat se szúnyogot ami elmenne/elrepülne..

Reggel ilyenkor már amúgy nem viszket egyáltalán.. Csak akkor mikor valami csíp este…

Milyen illoolajat párologtassak ami a bogarakat elűzi ha az csípked? Vagy esetleg valami konnektorba dugható riasztó??

Szerintetek mi lehet?

2024. júl. 9. 07:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Ez miatt nehezen alszok el mert erzem hogy csip es mindig vakarozok valahol..
2024. júl. 9. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szúnyog lesz az pedig. Nem mindig zümmögnek, olykor már csak a csípésüket érezni meg.

Van egyébként ilyen konnektorba dugható mérgező aromát tartalmazó kütyü, nekem míg nem volt szúnyoghálóm akkor sokat segített. De hosszabb távon szúnyogháló lehet a megoldás.

2024. júl. 9. 07:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Van szúnyogháló!

Rendben akkor nézek valami olyat konnektorosat.

Remélem nem ágyipoloska ….

2024. júl. 9. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!