Nicola73 kérdése:
Lehet a Rexetin illetve a Fevarin elhagyási tünete látási zavar olyan mint képelmozdulás fülzúgással ?
Figyelt kérdés
Szorongással kezelt a kezelőorvosom. Ő nem mond semmit. Ezért írok ide, hogy szedett-e már valaki Rexetint. 3 hónapig szedtem, de 1 hét alatt álltam le róla ahogy az orvos javasolta. Nem volt ez egy kicsit gyors ? Most nagyon szenvedek és a közérzetemet tönkreteszi az hogy állandóan képelmozdulást tapasztalok és hozzá járul egy fülzúgás is.#fülzúgás #képelmozdulás
jún. 27. 15:13
1/2 anonim válasza:
Én is ezt érzem, 13 hónap antidepi lerakása után. Tarts ki, nem fog sokáig elhúzódni a tünet.
2/2 A kérdező kommentje:
A Fevarintól lehetnek ezek a sárga zúzódásszerű foltok a karomon és lábamon ? Olyan mintha a máj lenne túlterhelve, de mellékhatásként írja a Fevarinnál a betegtájékoztató.
jún. 28. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!