Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Anyukák beteg lesz az 5...

Anyukák beteg lesz az 5 hónapos kislányom?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon fülledt meleg volt, 1 kis szellő sem volt és a kislányommal voltunk babakocsival valahová, nagyon leizzadt, és haza jöttünk és forgóra volt állítva a ventilátor, mi az ágyon feküdtünk és ránk is jött bőven, és mostmár nagyon félek hogy megfázott vagy tüdőgyulladás lesz belőle

Szerintetek?

Mostmár Tudom hogy nem volt jó ötlet és nagyon bánom, és tudom hogy szr anya vagyok igen, nem kell hogy ti is elmondjatok

jún. 27. 05:22
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Pszichológust keress fel. Rengeteg trauma lehet benned.
jún. 27. 05:31
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Mi?? Szóval semmilyen tünete nincs, és azt gondolod 600 fokban, bekapcsotad a ventilátort és tüdőgyulladást kapott. Ahogy az egyes mondja pszichológust kellene keresned a gyereked nincs vattacukorból. Biztosan a jövőben meg fog fázni (de nem ettől) még kismilliószor, lehet tüdőgyulladása is lesz, ezt nem tudjuk befolyásolni..de vannak már gyógyszerek, nem élünk a középkorban, ezeket jól lehet kezelni.
jún. 27. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintem meg nektek kellene picit gondolkodni, nagyon meleg volt, izzadt volt, a ventilátor fújta a hideg levegőt és nem 5 percig nem 10 percig kB 40 percet, 1 órát feküdtünk úgy

Az egyik csaladtagom a nagyon nagy melegbe otthon medencezett 4 nap múlva lábra nem bírt állni olyan meleg volt, elment az orvoshoz és hopp tüdőgyulladás.

jún. 27. 10:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Tehát nem azért gondolnám hogy simán a ventillátor, hanem azért mert nagyon vizes volt, fel volt hevulve a teste és úgy hirtelen rá a hideg levegő

És mellesleg anyukatok keressen pszichológust,nem én mert aggódom a kicsike babamért, es meg mertem kérdezni tapasztaltabb anyukaktol, nekem ő az első, egyet 6 honapos terhesen elvesztettem persze hogy féltem, de ez egy kérdés volt és nem állítás.

jún. 27. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen gyerek. Én is ilyen mindent szrt túllagódó szülővel nőttem fel. Egy élmény volt, a jó szr fajtából.

Ráadásul még meg is sértődsz, amikor valaki kerek-perec megmondja, keress pszichológust, mert problémáid vannak.

Csodás gyerekkora lesz a lányodnak, már most sajnálom őt.

jún. 27. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy megfázott, minden betegséget kórokozó okoz.

Nem rontottál el semmit, nem kap tüdőgyuszit, és emiatt beteg sem lesz.

jún. 27. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!

Kedves szerencsétlen 5-ös

Te magadat sajnáld, meg a szüleid hogy ilyen idióta utódot szültek mint te vagy, és ne az én lányomat!

Azért mert fel mertem tenni egy kérdést, szerintem írtak már ki ide gyk-ra sokkal hülyébb, és ertelmetlenebb kérdéseket is ennél, oda menjél és verjed magad, ne itt ahol egy fiatal anyuka próbált tanácsot kérni!

Köszi, puszi

jún. 28. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!