Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Torok gyulladás lenne?

Torok gyulladás lenne?

Figyelt kérdés
Szombaton ballagáson voltunk, délután volt egy kisebb össze jövetel. Kint nagyon meleg volt, mi kerék párral mentünk, ráadásul pont 2 órakkor, aztán a helység klimatizált volt. Ha jól emlékszem 18° fokra volt állítva. Voltunk egy páran, kb 30 an de lehet többen is. Vasárnap délután kezdtem érezni, hogy kapar a torkom, hétfőre azaz tegnap picit jobban, de nem az az elviselhetetlen,de nagyon fáradt is lettem tőle, illetve a közérzetem is ramaty volt. Délutánra jobb lett minden, mintha úgy erőre kaptam volna. Ma már csak annyit éreztem reggel, mintha a torkomon lenne le rakodás, ha úton vagyok biciklivel akkor mintha marná, de itthon már nem marja semmi. Közérzetem nem az igazi, de valamivel jobb,mint tegnap. Étvágyam az nem sok van. Ez lehet torok gyulladás,várható,hogy még rosszabbodik, vagy már nem? Egyelőre nem köhögök,orrom sem folyik. Klimatol lehet ez?
jún. 25. 17:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!