Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez vajon mi lehet?

Ez vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
Kedden reggel/délelőtt nagyon émelyegtem, majd magától elmúlt és délután újra előjött, amikor egyszer hánytam is. Azóta minden nap többször a semmiből hányinger tör rám, nagyon erősen, de végül nem hányok, majd egyszercsak magától elmúlik. Leggyakrabban evés után szokott lenni, néhány falat után, mikor még egyáltalán nem érzem, hogy tele lennék, szóval nem amiatt, hogy teleeszem magam. Illetve semmilyen ételallergiám nincs, szóval amiatt se lehet. De akkor vajon mitől?

jún. 17. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hányás-hasmenés vírus van.
jún. 17. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor nem kéne hánynom is? Meg akkor menne a hasam is gondolom, nem? És hogy jelentkezik mindig evés után?
jún. 17. 22:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Illetve az még lemaradt, hogy abban a néhány esetben, mikor nem étkezéskor jelentkezik a hányinger, néhány korty hideg ital, vagy néhány falat étel után elmúlik, szóval emiatt nem értem, hogy ez mi is lehet
jún. 17. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyár van és nagyon meleg.

Több folyadék,zöldség,gyümölcs,árnyék!

jún. 19. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
1-nek igaza van. Hányós-hasmenéses vírussal szenved minden második beteg. És nem mindenki hány tőle, vagy hasmenéses. Az étkezés utáni hányinger is attól van, hogy a vírus megbolygatta a gyomrodat. Ilyenkor sok vizet kell inni és nem egyél nehéz, zsíros, fűszeres ételeket.
jún. 20. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!