Mi lehet a baj a gyomrommal?
Figyelt kérdés
Ma reggel kávé után elkezdett marni(?) nem is tudom, hogy írjam le, szóval olyasmi mint amikor wc-ni kell, de még se. Aztán el is múlt. Délelőtt sikerült ennem, már éhes voltam. Aztán délután megint éhes kezdtem lenni, de sajnos nem volt időm enni, és megint el kezdett igy marni,meg görcsölni. Aztán vettem be, egy quamatelt, elmúlt, viszont most az alhasamban érzek ilyen nyomó feszítő érzést, és korog is. Nem nagyon tudok enni, vagy nem merek. Éhség fájdalom lehet, vagy sok a sav?2024. jún. 13. 18:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!