Nyugalmi pulzus (10 perc ülés után) tényleg normális 50 és 60 között?
Concor 5mg-ot kell szedjek és lemegy ennyire nyugalomra. Barátnőm azt mondta neki is szokott 60 alá menni, egy sportoló barátom meg azt, hogy neki 50 is volt nyugalomra. Nem alvásra még egyszer ismétlem :D
Nektek mennyi szokott lenni?
27 éves nő vagyok.
Kétszer volt 200-as kiugrásom. Nemsokára kiderül, hogy lesz.e ablációm emiatt. Előtte betalocot szedettek velem mert végig 100 körül volt a pulzus. Azt mondta a kardiológus, hogy az nem jó és akkor írta fel ezt concort.
Gyógyszer után 55 volt a legalacsonyabb amit mértem. 57 meg 58 többször is volt. De azért eléri a 60-at többnyire. Mozgásra meg 70-80. Tegnap beszéltem emiatt a háziorvossal és ő azt mondta tökéletes a nyugalmi 50-60 között meg a mozgásra 70-80. De nekem is fura, azért kérdeztem, hogy ti mit gondoltok erről.. a doki nem akarja felezni.
8.
Elég hamar diagnosztizáltak bemondásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!