Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vajon mitől fájhat a mellkasom?

Vajon mitől fájhat a mellkasom?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel arra ébredtem, hogy álmomban hirtelen átfordulva a bal oldalamra bele szúrt egy olyan szintű fájdalom mint amikor levegő szorult. Azóta van olyan pillanat hogy nem fáj, de ha a bal oldalamra fekszek fáj, ha benn tartom a levegőt fáj, ha kifújom fáj. Ugye semmi komoly nem lehet?(orvoshoz nem tudok menni mivel egyetemen vagyok és nincs közel a családorvosom)

2024. jún. 10. 05:50
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nincs közel, de mondjuk felhívhatod mit tegyél, esetleg az ügyeletet, vagy csak van az egyetemhez tartozóan is olyan lehetőség, ahová panaszokkal elmehetsz.
2024. jún. 10. 07:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott ilyen lenni. Stresszes időszakban jön elő gyakrabban. Nem kardiológiai eredetű gond nyugi, bár tudom ijesztő, hogy szívtákékon szúr.

Rengetegszer voltam emiatt vizsgálatokon, kardiológia, EKG, stb. minden okés.

Én azt mondom, háziorvoshoz menj el EKG-ra a biztonság kedvéért (99%, hogy negatív lesz), aztán magnéziumot és B6 vitamint szedj rendszeresen. De tényleg rendszeres legyen, figyelj oda arra is, hogy két kaja között vedd be, éhgyomorra a jobb felszívódás miatt.

Fenti kettő kiegtől pár hét és elmúlik.

Jobbulást!

2024. jún. 10. 08:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon stresszes időszakok van. Köszönöm kedves #2es h megnyugtattál.😊
2024. jún. 10. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!