Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehet szabályozni a...

Hogyan lehet szabályozni a wc-re járást?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik a kérdés 😄 csak az a problémám, hogy reggel ébredés után nem mindig kell nagy dolgot intéznem, így szinte mindig pont akkorra időzít amikor már bent vagyok a munkahelyen, de nekem meg itt kellemetlen. Sőt, olyan is van, hogy otthon kell reggel, de másfél-két óra múlva megint kell, de már szintén a munkahelyen. Csak emiatt nem akarok hajnalban felkelni két órával hamarabb. Létezhet erre valami más megoldás?
2024. jún. 6. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Elmész nagywc-zni, amikor jön az inger.

Mi ezen a nehéz? Munkahelyen is ugyanúgy 2-3 perc max, mint otthon.

Egyébként az egészséges embereknek eleve nem KELL reggel ébredés után szrni, csak azoknak, akik pszichésen ráálltak - mint te is.

Aki normálisan működik, ott valamikor jön egy inger, akár naponta, akár kétnaponta, ami 99%-ban nem "ébredés után" történik, és sokszor nem is "egy adott idősávban".

Ezért kellemetlen, amikor ráfügg valaki a kényszeres reggeli nagywc-re, mert ha változik a munkarend, bármi, akkor már úgy érzi, világvége van :D

2024. jún. 6. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg kv nem segít.

Van akinek utána 5-10 perccel rögtön kell WC re menni

2024. jún. 6. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az 1-es írja.

Eszem megáll, hogy valakiknek reggeli fix program WC-re járni, függetlenül attól, hogy mit ettek és mennyit, mennyit mozogtak, miegymás. De meg egyébként is, ha jön az inger, azzal még simán el lehet lenni fél napot is minden kényelmetlenség nélkül, aztán akkor lehet "szabályozni", ha annyira akarod.

2024. jún. 6. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha keveset eszel, nem szarsz annyit. Az emésztésed is lelassul. Böjttel, koplalással meg főleg. :)
2024. jún. 6. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Bioritmus, de amúgy én se értem ezt a reggeli wc-zést. Nekem késő délután vagy este jön meg. Kaja, mennyiség és mozgásfüggő a dolog.
2024. jún. 6. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!