Van valamit tippetek?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra nap szaktól független,elkezdek szédülni és szapora a pulzusom.
Ezt éjjel példaul nehéz légzes is kiseri.
Nem tudom eldönteni egyenlőre,hogy ez konkretan szervi baj vagy pánik.
Magától egy időután elmúlik,van hogy 2hétig semmi bajom,majd 2napig minden este.
Megszoktam mérni a vérnyomásom.
A pulzusom az sokszor van 80 felett nyugalmi helyzetben is.
Sportolok,nem vagyok tulsulyos es nem dohanyzok. Van hogy amikor eszek akkor jön rám ez az érzés
Néha köhögök is.
Mar foglaltam idopontot kardiologushoz de hat nem holnapra persze🙂
23/L
máj. 29. 12:29
1/4 anonim válasza:
Ha tippelni kéne, mivel nagyon fiatal vagy, lelki okokra gondolnék. Ettől függetlenül nagyon jól tetted, hogy jelentkeztél kivizsgálásra. Gondolkodj el, mi az ami nyomaszt mostanában.
2/4 anonim válasza:
Menj el kivizsgálásokra, ha minden negatív, akkor ezek pánik rohamok lehetnek, pszichológushoz kellene fordulni.
4/4 A kérdező kommentje:
Mostanában igen
Versenysportoltam is
Befejeztem decemberben
Lehet most jön ki a 3éves hajtás
máj. 30. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!