Hogyan tudnám eltüntetni ezt a brutális bélgázt?
Sajnos nagyon gázos vagyok gyermekkorom óta, màr akkor is rettenetesen sokat fájt tőle a hasam.
Azóta is tart ez.
Tegnap délután például babgulyást ettem, aztán estére annyira begörcsölt az egész bal oldalam mintha késsel vágták volna fel és olyan érzés volt mintha jönne ki a gáz de egyszerűen “visszafordult” és nem tudott sehogysem kijönni. Aztán elmentem mosdóba, utána elmúlt.
Most reggel megint begörcsölt ugyan úgy, most is 5-6 percig görcsölt, egy kicsi megint kijött, így megint csillapodott a fájdalom de még mindig érzem hogy van bent bőven és olyan mintha “járkálna” odabent. Van hogy pattog meg mocorog is. Amikor így beszorul a gáz akkor van, hogy napokig eltart ez.
Ezzel már voltam egy csomószor orvosi vizsgálaton évekkel ezelőtt mert sokszor fájt annyira, hogy megesküdtem volna rá, hogy valami komoly szervi fájdalom de mindig a gáz okozta.
Kérlek ha van tapasztalatotok hogy mit tudnék vele kezdeni vagy ha van rá valami gyógyszer, osszátok meg velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!