Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen betegség lehet ez?

Milyen betegség lehet ez?

Figyelt kérdés

Borzalmasan gyorsan elsavasodok, és elfáradok. Ha este kilenc körül lefekszem, reggel 7kor felkelek frissen, de délutánra kettőre már olyan fáradtság tud rámjönni, hogy konkrétan autóban majdnem bealudtam. Már csukódott be a szemem. 3 éve intenzíven sportolok, de egyszerűen képtelen vagyok ahhoz a terheléshez hozzászokni, még mindig nem bírom az edzéseket végigtolni. Hétvégén túrázni voltunk. 2000 méter magas hegyet kellett volna megmászni. Én fél óra után 5 percekre le kellett üljek, mert annyira savasodtam el. Nem tudom hogy toltam végig azt a 6 órát. Talán az segített, hogy volt sok szakasz ahol már négykézláb kellett másznom, és nem csak a lábamra ment a terhelés, mégha rohadt félelmetes is volt. Ha végig gyalogolni kellett volna akkor nem tudom mit csináltam volna.

Mindezt úgy, hogy a többiek, simán lenyomták. Egy lány is, aki 2 éve nem tudott edzeni semmit sok munka és tanulás miatt. Miközben én nekem az elmúlt 2 3 évben átlagosan heti 4 edzésem volt... Be is görcsöltek a combjaim 1800 méter körül, úgyhogy én nem tudtam felmenni a menedékkabinba a csúcsra. Egy lentebbi faházikóhoz leereszkedtem és megszálltam ott.

Egyszerűen szó szerint gyenge vagyok, sokkal gyorsabban fáradok és savasodok mint mások , és érzem hogy valami nem oké.

Fájdalomcsillapító volt igazából amitől kibírtam a végét már. Attól elment a görcs. Egy időre. Másnap lefelé vissza is jött

máj. 27. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az az elsavasodas?
máj. 27. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi az istent jelent az, hogy savasodtál? Ne terheld magad túl, nem lehet mindenki világbajnok.
máj. 27. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, hogy a tejsavra gondol, ami az izomlázat is okozza(?).
máj. 27. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Izomláza biztos nem lesz fél óra alatt.
máj. 27. 18:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Izomláz az napokkal később, de max 1 nappal később jelentkezik, ahogy az izmokban keletkező mikroszakadások regenerálódnak. nem terhelés közben. Savasodás az más.

2 nem terheltem túl magam. 2 3 éve intenzív edzésben vagyok és mégsem javulok, egy csaj aki nem csinál semmit, jobban bírja mint én férfiként, akinek ereje teljében kéne lennie 26 évesen, és keményen edzésben van.

Az kimaradt, hogy elég alacsony a libidóm is. Gyakorlatilag nulla, sosincs spontán merevedésem már. Eszembe se jut, hogy dugni akarjak.

Nem tudom összefügghet e. De szerintem ez sem normális.

máj. 27. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
De mi az a savasodas?
máj. 27. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

6.

Azt ő sem tudja, csak hallotta valahol.

máj. 27. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!