Milyen vérnyomáscsökkentőt szedjek magas vérnyomásra?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok (24F) és nem igazán tudom mit kellene tenni. Milyen vérnyomáscsökkentő a legjobb, amit tudnék majd mondani a dokinak?máj. 8. 12:32
1/11 anonim válasza:
Te fordítva vagy bekötve. Talán majd az orvos fogja megmondani mit szedjél.
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet, de nálam ez nem működik. Úgy akarok menni, hogy már tudjak neki mondani valamit.
máj. 8. 12:48
3/11 anonim válasza:
Nem szabad vérnyomáscsökkentőt szedni orvosi utasítás nélkül.Eléggé veszélyes gondolat ez.
4/11 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen határozott és döntőképes vagy egészségügyi dolgokban, mondd az orvosodnak: házi pálinka esetleg jó lenne-e mert kis mennyiségben az is lefelé húzza a vérnyomást.
5/11 anonim válasza:
24 evesen mar el akarsz kezdeni szedni egy olyan gyogyszert, amit a dokik szerint eleted vegeig szedned kell??? Tenyleg?
Miert nem eletmodvaltassal igyekszed kezelni elso korben? Taplalkozas, mozgas, fogyas - ha kell, cigi pia letevese stb.
6/11 A kérdező kommentje:
Kiskorom óta magas, mintaéletet élek.
máj. 8. 13:35
7/11 anonim válasza:
Akkor genetikus, gondolom.
Milyen magas?
8/11 A kérdező kommentje:
160/100
primer, nincs mögötte szervi ok
máj. 8. 14:03
9/11 anonim válasza:
Naponta méregesd,legalább 2 x.Írd fel,és ezzel menj orvoshoz.
10/11 anonim válasza:
Odamesz az orvoshiz vernyomasnaploval. Onnan o megszab mindent, gyogyszert is ir. Nem ertem random internetes emberek miert tudnak jobban h nekes milyen vernyomasgyogyszer kel, mint az orvosod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!