Alacsony a vérnyomásom, mit csináljak?
Egyszer mennyi az az alacsony? Másodszor legkönnyebb emeltetni a vérnyomást egy fínom kávéval, nekem orvos ajánlotta a kávét annak idején.
Nekem egy órája 93/58 volt és bicóztam a városban.Persze rögtön benyeltem egy adag kávét.
13 évesen nem ajánlatos a kávé!!!!! Ha hozzászokik, nehéz abba hagyni és ez nem megoldás hosszú távon az alacsony vérnyomásra! Folyadék, folyadék, folyadék - hogy "feltöltse" az ereit és sport, sport, sport.
Nehogy már kávéztassunk egy 13 évest, könyörgöm!
Mi a klinikán, ha még 80 körül van a systoles vérnyomás, annyit csinálunk, hogy egy kicsivel több infúziót adunk gyorsabb cseppszámban. És láss csodát, erre többnyire rendeződni szokott. Ha nem, akkor általában szívbeteg az illető és csak ekkor indítunk pumpán keringéstámogatót. De ez most nem ide tartozik. 90/60-as vérnyomással még egyáltalán nem vészes és valóban nem kéne 13 évesen kávézni!
Tehát, hogy érthető legyen: IGYÁL SOK FOLYADÉKOT. És sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!