Mitől lehetnek hirtelen rosszul léteim? Sokszor bárhol vagyok például múltkor kint sétáltam a kutyával és olyan érzés mintha részeg lennék szédülök is és remegek is, olyan érzésem van hogy le kell ülnöm .
Figyelt kérdés
Munkába is tavaly ilyenkor össze estem voltam orvosnál is vett vért nem talált semmit a melegre és a folyadékra fogta pedig a vízre azóta nagyon oda figyelek és mégis elő jön bármikor.2024. máj. 4. 17:21
2/14 anonim válasza:
Hany eves vagy es milyen munkat vegzel?
3/14 anonim válasza:
Vérnyomás, vércukor, pánik, bármi.
4/14 anonim válasza:
Sok mindentől lehet, bár a remegés az már szűkíti a kört.
5/14 anonim válasza:
Lehet pánikbetegség a remegés miatt de más is.
6/14 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok és gyárba dolgozok,autó alkatrészek gyártása.
2024. máj. 4. 19:02
7/14 anonim válasza:
Csak akkor jelentkezik, ha allsz es/vagy mozogsz, vagy olyankor is, ha ulsz vagy fekszel?
8/14 A kérdező kommentje:
Csak ha állok és mozgok akkor jön elő
2024. máj. 4. 19:12
9/14 anonim válasza:
#Akkor az agyi verellatottsag problemai (pl. alacsony vernyomas) mellett lehet az egyensulyerzek hibaja is. Probald rendszeresen merni a vernyomasodat egy hordozhato vernyomasmerovel, kulonosen olyankor, amikor rosszul erzed magadat. Legszomjat vagy mellkasi nyomast is erzel?
10/14 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmit nem érzek. Lehet a vérnyomásom túl alacsony 89 90 körül szokott lenni, mondtam ezt is a orvosnak de azt mondta az még normális....
2024. máj. 4. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!