Mitől van néha hányingerem?
Lassan 1 hete, hogy voltam fogorvosnál és hát nagyon rá stresszeltem, mert iszonyatosan félek. Utána írtam zárthelyi vizsgákat, volt hogy napi 2 és hát arra is rá stresszeltem.
Végén már arra stresszeltem, hogy ne stresszeljek. xD
És azóta az van, hogy szúr a gyomorszájam. Illetve egyik nap reggel ahogy felkeltem hányingerem volt (ez volt 2 napig). Most már jobb mert ma már nem annyira szúr.
Legfőképpen evés után szokott úgy kavarogni a gyomrom. Illetve van hogy elkap a hányinger de nagyon és úgy érzem mintha sok savam lenne.
Ma is ez volt, ültem órán és 1.5 óráig hányingerem volt, kavargott a gyomrom. Viszont van hogy elmúlik.
Egyik nap egész nap hányingerem volt, ma már csak 1x kapott el. Úgyhogy nemtudom mitől van.
Barátom szerint a stressz beleállt a gyomromba és mert keveset és rendszertelenül ettem az elmúlt pár napban a vizsgák miatt.
Úgyhogy lehet szorongás is, nemtudom.
Valakinek valami tipp illetve tanács?
20/L
Köszönöm szépen!
Kipróbálom, hátha jobb lesz. Máskor is volt, hogy napokig hasmenésem volt stressz miatt. De ilyen nem volt, hogy gyomorszúrás meg hányinger legyen 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!