Gyakori és hosszan tartó szédülésnek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször előfordul hogy hirtelen megszédülök,mindenféle hirtelen mozdulat nélkül,de nem múlik egy pillanat alatt hanem van hogy 1 órán keresztül is szédülök.Valamelyik nap pl éjjel jött ez rám.Valamiért kinyitottam a szemem és azon kaptam magam hogy szédülök,nem is tudtam sokáig vissza aludni.Mitől lehet ez?Tapasztalt már valaki hasonlót?Esetleg volt már valaki ilyennel orvosnál?Mit mondtak rá?2010. okt. 27. 17:51
1/1 anonim válasza:
Ezer és egy oka lehet (pl. magas vérnyomás, meszes agyi erek, vércukorproblémák, stb.), mindenképpen menj el a háziorvosodhoz, ő elindít egy alapos kivizsgálást. Ne hanyagold el, komoly betegségek kísérő vagy első tünete lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!