Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez migrén lehetett?

Ez migrén lehetett?

Figyelt kérdés

Ma a fiam rossz kedvel kelt fel, hasonló volt máskor is,de ma délután amikor mentem érte mondja, hogy fáj a feje, láttam rajta, hogy valami tényleg van. Aztán amikor haza jöttünk ez a téma úgy el is felejtődött. Étvágya kiváló volt, aztán este olyan erős fejfájása lett, hogy már nagyon kivolt sírt is. Aztán pár perc múlva hányt egyet és mint akit elvágtak. Azóta jól

van, mintha semmi sem történt volna. Persze mondta, hogy hanyas előtt fájt a hasa de az egyből el is múlt. Szóval ez lehet migrén? A családba nem tudok ilyenről. 10 éves fiúról van szó.

ápr. 15. 22:44
 1/6 A kérdező kommentje:
Este fél 8-kor mondtam neki, hogy mostmár csak egyen egy fájdalomcsillapítót,aztán rá fél órára lett olyan erős a fájdalma ,hogy aztán rosszul is lett.
ápr. 15. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez egyértelműen migrén. Én migrénes vagyok és nagyon sokat szenvedtem vele pont ennyi idős koromban mint a fiad. Pontosan így szokott lenni nálam is, fokozatosan egyre erősödő fejfájás, a vége felé már elviselhetetlen. Ha sikerül hányni az még a jobbik eset mert akkor tényleg megszűnik, viszont ha nem akkor még tovább szenvedek, nekem általában 6-8 óra szokott lenni. Nem történt tegnap a fiaddal valami olyan dolog ami miatt esetleg sokat stresszelt vagy nagyon izgult akár jó értelemben ? Nálam is mindig este szokott előjönni az egész napnak a hatásaként. Volt olyan hogy egymás után két éven is a nagyon várt nyaralásom első napját tette tönkre a migrén. Mostanában is előfordul, de sokkal ritkábban és másfél évvel ezelőtt 25 év szenvedés után rájöttem egy olyan módszerre, amivel most már teljesen el tudom kerülni, csak időben észre kell venni a nagyon apró jeleket, később sajnos már nem lehet vele mit kezdeni.
ápr. 16. 13:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Oh sajnálom hogy igy történt. Azóta voltunk orvosnál és ő is ezt mondta hogy ez migrén volt sajnos. Ami fura, irtó alacsony a vérnyomása. 88 volt.
ápr. 16. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy az én háziorvosom nem tudta megállapítani hogy migrénes vagyok, már felnőttként tudtam meg.
ápr. 16. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Minden gyerekorvos más. Sajnos nekünk is ő a 2.az elsőből szinte harapó fogóval kellet ki húzni mindent. Ott telt be a pohár hogy a fiam pici kora óta sokat köhögött időszakosan, mivel a családban van asztmás, így egyből gyanakodni kezdtem, majd jeleztem is természetesen,hogy szeretném ki vizsgáltatni, de nem küldött tovább sosem,viszont a hörgőtagítót fel írta,ami persze segített is. Na aztán ez volt pár évig, mire egyszer nagyon befulladt, kiderült asztma. Azonnal másik gyerekorvoshoz írattam(jelenlegi) azonnal be utalt minket kivizsgálás, és lám igazam lett. Szóval sajnos orvos válogatja. Vannak nagyon jók,és vannak olyanok akik helyett akár én is be ülhetnék a rendelőbe.
ápr. 16. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, vettem észre amikor Anyukám elment jogsit hosszabbíttatni és a mostani új háziorvos elküldte mindenhova, vérvételre szemészetre, Apukám pedig megkapta a munkahelyi orvosától úgy hogy nem kellett csinálnia semmit. Nekem 2 év múlva kell mennem, nem tudom még hova fogok de előre félek.
ápr. 16. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!