Mitől lehet az, hogy nekem 1 korsó sörtől többször kell pisilnem, az ismerősöm meg 2-3 korsóval megiszik anélkül, hogy kimemne a wc-re?
Figyelt kérdés
Velem van a gond?2024. márc. 16. 21:34
1/5 anonim válasza:
Mindenkinek más a hólyag kapacitása
2/5 anonim válasza:
Mindenkire máshogy hat.
A sör nekem is olyan, mint neked. Egy pohártól is széthugyozom magam utána órákig, úgy meghajt.
De amúgy nekem is előfordul, hogy megiszok 2-3 korsóval az első wc-ig, viszont onnantól 20 percenként nyomom.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, 5 korsó sört is megiszik wc-zés nélkül, én meg 1 után megyek 20 percenként. Nem tudom, jól tudja tartani vagy lassabb a kiválasztás, nagyobb a hólyagkapacitás, nem is tudom mi lehet az oka.
5/5 anonim válasza:
Szerintem máshogy működik az anyagcseréje mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!