Mi bajom lehet? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
12 éves korom óta, mióta meghalt apám cigizek, nem igazán tudtam elengedni azóta mindig idegeskedek, lefogytam nem eszek annyit megváltoztam, picit "butább lettem" meg ilyenek.Mostanában többet vagyok beteg.Valamint összeszedtem multkor egy gombás fertőzést is.
Ez lehet valami gond? esetleg tüdőrák, aids vagy ilyenek?
Egyátalán ezek összefügnek?
nem kérek ilyen beszólós komikat mert nem érdekel az olyan
köszönöm
14/F
2010. okt. 25. 20:51
1/2 anonim válasza:
Nem vagy sem aids-es, sem más betegséged nincs. Apukád elvesztése lelkileg megviselt. Ha a lélek "beteg", betegnek érzed magad testileg is. Valahogyan próbáld túltenni magad apukád halálán. Vagy a jólismert mondás: az idő minden sebet begyógyít. Talán ez lehet nálad is a baj. Engedd el apudat! :( Ha valóban így van, ahogy leírtad, csak az idő segíti enyhíteni a fájdalmadat. És akkor jobban leszel. Minden ember más. Te valószínűleg nehezen dolgozod fel a tragédiát. Fel a fejjel! De komolyan!
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. persze igy van ilyennel én nem szórakozok.
2010. okt. 26. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!