Ezzel a problémával keressek fel orvost?
Figyelt kérdés
egyszercsak elkezdett fájni a jobb szemem, körbetapogatva azt vettem észre hogy homlokom alja, kb. a szemöldököm vonalánál egy részen van a fájdalom központja ahonnan sugárzik ki. nyomásérzékeny és tompán hasogat. ahogy utánanéztem talán a homloküreg lehet az. ma reggelre jobb lett, enyhült a fájdalom, de délután 3 felé megint felerősödött. mutassam meg orvosnak? házihoz menjek, vagy rögtön fül-orr gégészet? legalább 6-8 éve az egészsügügyi ellátórendszer közelében sem voltam (TB-m rendezett) más tüneteket nem produkál. ha ez ilyen magától lezajlódó dolog és elég rá szedni a fájdalomcsillapítót inkább el is kerülném az orvostmárc. 8. 16:10
1/1 anonim válasza:
Ha még könnyen elviselhető, akkor várd meg amíg a tünetek állandósulnak, mert utána már esélyes lesz a betegség biztos diagnosztizálása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!