Mi lehet ez a fura egyensúlyvesztés?
Mostanában előfordul, hogy 1-1mp-re megszédülök, mintha kihúznák alólam a szőnyeget vagy ha meglöknék a fejemet. Voltam rutin laborban és szív uh-n, EKG-n. Ezekkel minden rendben volt, de ma nagyon kellemetlen volt sport közben, többször is előjött. Főleg testtartás változtatás közben. Volt már ilyen sima séta vagy állás közben terhelés nélkül.
Mostanában elég stresszes voltam és pánik szindrómám is van tizenéve.
Ez okozhatja vagy esetleg rossz tartás? Most kezdtem újra a sportot 10 év után 10 kiló túlsúllyal, de félek folytatni.
Sok embernél van ez, egyénenként változik.
Én első körben lelki egyensúlyvesztésre tippelek, ez szomatizálódik testi tünetként. A reggeli kelés is egy olyan dolog amikor a test alkalmazkodik az éber földi viszonyokhoz, ott is be kell állnia egyfajta egyensúlynak. Na most ha több szempontból is ki vagy billenve, akkor jobban meg fogod érezni. A lelkedet kéne rendezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!