Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a hasam? 15F

Miért fáj a hasam? 15F

Figyelt kérdés
multhéten hétfőn iskolában találtam a lábamon egy nyirokcsomót ami bevolt gyulladva, nyomkodtam és elsötétült a kép meg izzadtam és kb félig elájultam...kedden voltunk orvosnál azt mondták semmi baj hamar nöttem leesett a vércukrom...telt továb a hét és csütörtökön érzem hogy fáj a hasam jobboldalt a bordámtól lefele végig,de csak nyomásra, nem foglalkoztam vele nem érdekelt...pénteken edzés után itthon mikor beültem a kádba elkezdtem émelyegni meg rámjött a hányinger...gyorsan lefeküdtem az ágyba és probáltam elaludni hogy legyek túl az egészen...fekvés közbe éget ta hasam meg korgott mert éhes is voltam csak nem mertem enni. Nagy nehezen elaludtam...másnap elmentem csapattal egész napra visegrádra, egész nap picit fájt a hasam de a jobb oldalt már nem fájt semennyire. egész nap úgy elvoltam de éreztem hogy a közérzetem valahogy nem jó...este ottaludtam csapattársamnál...nem volt semmi baj minden rendben volt...vasárnap hazajöttem és itthon este megint rámjött a hányinger meg néha szúrt a hasam néha begörcsölt...ma elmentem iskolába és ott is néha szúrt köldökömnél meg néha a baloldalt a köldököm mellett. Nem úgy fáj a hasam mint aki megmozdulni nem bír hanem csak úgy érzem hogy a közérzetem rossz és néha beszúr a baloldalt...nem tudom mi lehet a probléma valaki segítsen:S
2010. okt. 25. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:
menj el egy orvoshoz h vizsgáljon ki, lehet komolyabb betegség
2010. okt. 25. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!