Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen betegségre utal?

Milyen betegségre utal?

Figyelt kérdés
mióta a lányom megszületett,lassan 16hónapja,folyamatos,szinte napi szintű émelygésem van.Mostanában kezdett el fájni a mellkasom is illetve a gyomorszájamnál is.Folyamatosan gombócot érzek a torkomban és nagyon nehezen tudok böfögni is.Az orvos gyomorsavra irt fel gyógyszert.
2010. okt. 25. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de úgy gondolom, hogy ez reflux lehet.
2010. okt. 25. 22:36
 2/3 anonim válasza:

Szia!!

Velem ugyanaz történt,Nekem is refluxot mondtak,szedtem is a savlekötőt,de szart sem ért.Nekem egyvalami segített:a KÁLMOS GYÖKÉR!Ebből teát kell főzni,Nagyon kellemetlen íze van,de fél órán belül minden panaszom elmúlt,mikor megittam.Elvileg napi 4dl kellene inni belőle,de én csak egy hétig bírtam,annyira szar az íze!

Ezután csak akkor ittam,mikor fájt a hasam,vagy bármi panaszom volt,és mindig segített!Nekem is egy ugyanilyen panaszos férfi ajánlotta,és bevált!

Remélem Neked is segíteni fog!!

2010. okt. 27. 11:14
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm,most gyomortükrözésre várok.Majd csak kiderül mi a bajom:)
2010. okt. 28. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!