Mitől fájhat az alhasam? (többi lent)
Hétvége óta tart ez az egész.
Az az igazság hogy hétvégén nem tudtam elmenni nagywc-re, mert nem volt rá alkalmam. Szombat délutánra már meg is fájdult a hasam miatta. Akkor erőlködtem a wcn és sikerült valamennyit ürítenem. Vasárnap is ugyanez volt a helyzet, bár a hasam már csak nagyon kicsit fájt, de akkor is erőlködni kellett. Tegnap már tök jó volt minden, normálisan tudtam üríteni illetve ma is (erőlködés nélkül), de az alhasam még mindig fáj tompán, csak abból a szempontból zavar hogy fogalmam sincs mitől van ez, amikor már visszaállt a normális kerékvágásba minden. Lehet hogy attól hogy vasárnap és szombaton is erőlködnöm kellett? Értelmes válaszokat várok!
16/L
Ja és amúgy még annyi hogyha leülök akkor a hasam bal oldalán 1-2 másodpercig van olyan érzés mintha valami lenne benne és így megnyomódna.
Amúgy köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!