Mitől lehet ez a fura érzés a lábamban?
Figyelt kérdés
Nappal semmi gond nincsen viszont mostanában este mikor lefekszem a térdhajlatomban fura érzésem van,mintha érezném a vérkeringést azon a ponton.. nem tudom így értitek-e. Nem is zsibbadó érzés,hanem mintha tényleg a vért érezném,plusz a szívdobogást.Elég zavaró,nem tudok tőle aludni és kezdek pánikolni is miatta. Nem piros a lábam és nem fáj,lehet talán trombózis? :(febr. 20. 03:27
2/3 A kérdező kommentje:
Korábban nem volt még ilyen,kb egy hete tart és egyik este vettem észre,nem tudtam miért de egyfolytában mozgattam a bal lábam,sehogy sem volt jó utána rájöttem,hogy van ez az érzésem és az zavar.
febr. 20. 14:00
3/3 A kérdező kommentje:
Igaz picit fel van dagadva kb egy éve de ezt a súlynak tudtam be és elkezdtem már fogyni ráadásul szedem az aspirin protectet is már vagy egy éve mert a legnagyobb félelmem régóta ezek a vérröggel kapcsolatos dolgok,tüdőembolia,stroke stb
febr. 20. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!