Túlkávéztam magam és béta-blokkolót szedek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Reggel szokás szerint megittam a napindító kávémat, ami kissé erősre sikerült, aztán délelőtt folyamán egy kedves kollégám is meghívott, nem akartam visszautasítani. Vegyek be még egy szem gyógyszert a béta-blokkolóból? Nem érzem rosszul magam, csak kissé felgyorsult a pulzusom.jan. 31. 11:29
1/6 anonim válasza:
Vagy ha nem, akkor szépen fokozatosan iszogassál langyos vizet.
Kezdésnek egy pohárral, aztán félóra/óra múlva ismételed.
Azért ne hideget, mert sokkolja a szervezetet. Testmeleg legyen.
Csinálhatsz lassú légzést orron be, szájon ki, az leviszi a pulzust.
Jó lassú legyen!
3/6 anonim válasza:
Ha tudod hogy meg fog ártani a kávé (hiszen te ismered a saját testedet), akkor kommunikáljad hogy köszi nem, mert... Megfogják érteni. A te egészséged az első! Inkább iszol egy kávét udvariasságból és utána rosszul leszel? Tiszteld a határaidat!
4/6 A kérdező kommentje:
Mindig szoktam inni egy gyenge kávét, de most erősre sikerült, mert a férjem főzte. Kapkodás volt reggel, mert elaludtunk, nem is foglalkoztam vele, csak gyorsan lehúztam egy csészével. A kocsira rá volt fagyva a dér, kapargatni kellett, a gyerekekkel épphogy beértünk a suliba. Lehet még a stressz hatása alatt vagyok, azon aggódom, nem hagytak-e otthon valamit.
jan. 31. 11:55
5/6 anonim válasza:
Most már ne stresszelj, "szúszá", engedd ki a dolgokat!
Amúgy a kifújás is segít a feszültség csökkentésében.
Ha mindig csak kifújod a levegőt, az oldja a stresszt.
A belégzés magától megtörténik.
6/6 anonim válasza:
Nagyon sokszor pont az vezet stresszhez, hogy folyamatosan kapkodjuk be a levegőt és bent tartjuk, nem engedjük ki, vagy még levegőt is elfelejtünk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!