Muszáj minden nap lefürdeni?
Figyelt kérdés
jan. 25. 17:57
2/7 anonim válasza:
Szereted, ha büdös a picsa egy kicsit,
4/7 anonim válasza:
A bátyám nem végez fizikai munkát, és ő arra hivatkozva nem fürdik minden nap, hogy nem izzad meg, nem koszos, nem kell fürdenie állandóan. De elárulom neked, büdös. Másnap mindegy, mit vesz fel, érezni a ruháján át is, hogy mosdatlan, arról nem is beszélve, hogy a szája milyen átok büdös, mert fogat se mos. A szobájába én be se megyek, ha nyitja az ajtót, olyan szag jön ki, mint a kórházi szobákból. Nem csodálom, hogy nincs barátnője.
5/7 anonim válasza:
Nem, csak ha megizzadsz minden nap.
Én nyáron van, hogynapi 3x is letusolok, télen sokszor csak minden 2. nap fürdök.
6/7 Gál Gábor 2024 válasza:
Helyzetfüggő. Ahogy előttem írták, ha egyszerű ülőmunkát végzel, akkor elég megmosni a hajlataidat (ágyék, hónalj... stb.) Ha kimelegedsz, akkor nyilván érdemes naponta akár többször.
Egyébként elég háromnaponta, nem lesz szagod, hiszen nincs se kosz, se izzadtság.
7/7 anonim válasza:
Nem kell mindennap 30 percig sikálni magad ha nem fizikai munkát végzel, de beállsz a zuhany alá és arc, fül, hónalj, intim testrészek szappannal vagy tusfürdővel gyorsan átmosod és utána lecsapatod zuhannyal, max. 5 perc, de lehet, hogy csak 3. Ha spórolni akarsz akkor elzárod amíg szappanozol. Mit nem lehet ezen kivitelezni mindennap? 6 éves koromig egy olyan szobában laktunk anyámmal, apámmal és öcsémmel, ahol csak hidegvizes csap volt bent, mégis minden este képesek voltak letisztálkodni egy nagy lavórban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!