Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A szívemmel van valami probléma?

A szívemmel van valami probléma?

Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban többször érzek tompa, maximum pár másodpercig tartó fájdalmat a szívem környékén. Állitólag ha a szívvel vannak problémák akkor a bal kar lezsibbad. Ez szerencsére nálam nem jelentkezett de nem tudom hogy mi az eredete ennek a fájdalomnak. Lehetséges hogy csak beszorult a levegő? Én még arra is gondoltam hogy mivel még fiatal vagyok (17) ezért lehet hogy a növés miatt fáj valamim. Pl a csontok szoktak fájni növekedés közben, lehet hogy a bordáim nyilalgatnak. Nektek mi a véleményetek ?
2009. jan. 3. 23:06
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit kiegészítésként hogy tulsulyosságomból adódóan magas a vérnyomásom.
2009. jan. 3. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Igazából erre ezen a fórumon nem tudnánk neked megfelelő választ adni...

Ha rosszabbodik, vagy aggódnál miatta (de jobb mihamarabb) elmenned háziorvoshoz( ő majd megmondja mi a bajod, és tovább irányít a szakorvoshoz). Bár gondolom a magas vérnyomás miatt amúgy is szükséges háziorvoshoz járnod.

Egyébként nem gondolnám, hogy a növéssel van összefüggésben, mert nekem is szokott hasonlóan fájni a mellkasom... én viszont felnőtt vagyok.

2009. jan. 3. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az a gond, hogy én kedden elutazom, ugyhogy már nem tudok elmenni orvoshoz. Remélem nem lesz semmi baj.
2009. jan. 4. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Fájhat attól,ha beszorul a levegő,de nem állandóan.Ha rendszeres,akkor érdemes kivizsgáltatni,növekedéssel nem függ össze.Lehet pszichés oka is ,ha mostanában sokat stresszeled magad,idegesebb vagy.De ha tartós,érdemes egy orvosnak megemlíteni.
2009. jan. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!